Halloween!

Va ett tag sen jag skrev här sist men har haft lite mkt jobb och sen har jag bara inte pallat :P...NU e ja iallafall här :P..

Igår så var det firande i hallengrens hus, alla fyra skulle firas så där lite sent för jeppes del kanske men bättre sent än aldrig :P..Grattis Till Hanna som fyllde 18 igår! =)..

Idag ska det bli fest på söder o de ska bli superskoj =D, hahah ja o malin galna på dansgolvet ida me xD...funderar på om ja ska klä ut mig lr inte, kanske köper ett par djävuls horn lr nått :P, e inte så sugen på o va seriös ida. Hoppas på en riktigt grym kväll iaf..dock känns de som morgondagen kmr va mindre kul, haha ska ja dricka bacardi razz ida så vet man aldrig hur ja mår dan efter :P...Ska snart in till stan o se om nått e öppet, vi ska iaf te telenor för jeppe ska kolla mobil. Blir kanske nått besök hos mamma på söder me, imorgon ska jag iaf till pappa =).. På tal om pappa så har dem nu fått två katter =D=D=D, överlycklig!!!! ragdoll katter som e två år gamla (honor). Trodde Inte detta var en ragdoll!!, såååå söt =)..påminner ju om birma..












Jag o jeppe hade 11 månader den 29:de, vilket menas me att de e bara 1 månad kvar sen har vi varit tillsammans i 1 år!!! tiden spriiinger!..<3

Naj nu ska ja sluta för ida men får bli en uppdatering imorn om hur kvällen blev =D...

Trevlig halloween!


Puss Ciao!

Volbeat- We


Massage?

Ledig idag ooch sen blir de till att jobba stängning hela helgen :/, drygt!. Men bara att bita i det sura äpplet och vara glad jag har ett jobb. Apropå jobb så stämplade vi ut 0.18 igår!! rekord för min del iallafall=D, har nog aldrig varit så snabb. Men kvällen var sjukt seg och det hände knappt nått, det gick nästan alldeles för bra och man väntade bara på när nått busslast skulle komma (för det har hänt förr, det och inspringande fotbollslag halv 12 på kvällen).
Dock så mår inte min rygg så bra idag och det känns som jag sträckte en muskel när jag sprang runder som en duracellkanin, nån som kan ge mig massage??!.
Glömmer nästan ibland att jag har skolios :S, för er som inte vet vad det är så är det när ryggraden är sne (den är S formad). Tänk ändå att det är typ 4,5 år sedan jag blev av med min korsett som jag hade från 7:an till i mitten av 9:an :S, tiden springer iväg. Hittade korsetten när mamma och company skulle flytta till söder, satte på mig den och undrade ganska snabbt hur F*N jag klarade av att ha den i 2 år!! jag måste varit psykiskt störd eller nått, som t o m ville dra åt den hårdare för att den var obekväm annars :O, sjuukt!. Men idag är jag glad att jag gjorde det för resultatet blev bra =), så nu är ryggen inte lika sne iallafall (helt rak blir den aldrig).


Så här såg min ryggrad ut innan, nu är S:et mindre

 

Nog snackat om skolios nu går vi över till nått som jag snackade om igår. Vi hade ju besök av vår internrevisor i förrgår och resultatet blev 86 %, sist hade vi 88 så de va ju inte bättre som hon sagt :O. MEN vi hade 91 % i serveringen och i köket så det var det administrativa (lr va de heter :P) som drog ner det, och det kan ju inte jag göra nått åt, jag gjorde min uppgift och det var nog första gången på väldigt länge som vi fick så bra ute i serveringen =), härligt!

Nu blev det väldigt långt så bäst att avsluta på topp innan det blir alldeles förr mycket :P..ska lyssna på MTV och käka frulle nu istället =).


Puss Ciao!




En dag i taget...

Klockan är nu 07:45 och Jeppe drog till sin praktik för typ 20 min sen, och jag är lite smått förvirrad angående varför ja sitter här, NU! :P har liksom bara sovit 4-5 timmar :O. Men allt har sin förklaring, precis som allt annat här i livet:P.. Jag var hemma halv 2 inatt (förklaringen till den lilla sömnen) och efter jeppe stuckit så kunde jag helt enkelt inte somna om, så kunde lika gärna göra nån nytta =).

Igår hade vi Britta vår internrevisor (tror hon kallas de iaf, nollkoll xD) på besök, o de e ju alltid lika kul, NOT!. Men den här gången var vi minsann förberedda =D. Allt gick bra förutom en miss men vi hoppas på bra resultat =). Det som va så sjukt jobbigt var att de va lugnt hela kvällen i stort sätt o de menas me att vi hade kunnat vara hemma mkt tidigare, men eftersom hon var där så kunde vi inte göra någonting :@. Men snabb som man är så lyckades man ändå bli färdig kvart över 1 (vilket är bra trots omständigheterna =)). Får se vad dem säger när man kommer idag, hoppas iaf att vi slog förra resultatet =).

En liten kul sak som hände igår var att Emil Sigfridsson var i driven typ 10 i 12 :P, andra gången jag har jobbat och han har kommit. E lite kul me kristianstadkändisar, haha :P. E Lite kul me kändisar överhuvudtaget, har minsann träffat på några nu när man jobbat på Max (ligger ju precis vid E4:an som går upp till Stockholm för er som inte vet :P), Bosse bildoktor (B-kändis :P), Money brother, Thåström, Johannes brost (spelade joker i rederiet), Jens sjögren som var med i programmet "Stor i japan" på kanal 6 och säkert nån till som jag bara inte kommer ihåg namnet på just nu :P..

Nej man skulle kanske dra sig tillbaka till sängen o sova någon timme till o sen gå upp och göra räkpaj =)..

Puss Ciao!


Cascada- Evacuate the dance floor


Keep on going...

Idag är det då stängning som gäller, o vi ska minsann va klara halv 1 som ja va på mina föra stängningar!..e så gött när allt går så smidigt. Fast idag ska grillmaskinen skina som tusan o de tar sin lilla tid, fast ja får hoppas ja slipper putsa skiten ;). Klockan är nu 12, så jag har då 4 timmar kvar innan jag måste ta på ytterkläderna o dra ut i de kalla vädret med musiken på hög volym i hörlurarna:P. Måste ändå säga att de e sjukt härligt o gå ut o gå o lyssna på musik, man kmr in i en helt annan värld. I min helt egna drömvärld, där jag är en rockstjärna o e rik som fan xD
hahaha :P..

Apropå rockstjärna, måste ta tag i mitt gitarrspelande!, måste fixa sladd så ja kan börja lira =) (stackars grannar säger jag bara xD). Måste även kolla upp konserter, va sjukt länge sen ja drog på konsert, kanske kiss?, dem skulle ju komma till Sverige igen =), hade varit grymt! =)..

Tänk att om mindre än 1 år så e ja nog skånebo igen =D, visst ja har haft kul stunder här uppe och lägenheten e sjukt najs o här är härliga människor. Men det slår ändå inte skåne, skåne har en speciell charm o vi e inte snåla ;) hehe. Måste kolla upp jobb lr skolor snart jue :S, tiden kmr gå mkt fortare än man tror, de e ju för tusan snart jul :O...får ta o tänka på saken..nu ska ja sminka mig o sen blir de väl nån film lr nått..

Puss Ciao!




Miley Cyrus- The climb


Jag brukar inte lyssna på Miley men den här låten är faktiskt riktigt bra, samt att de e en bra sjunglåt :P.


Höst

Blev så sugen på att skaffa blogg nu i det mörka och dystra höstvädret :P, så nu är även jag bloggare :P...

den här veckan ska man jobba stängningar så de blir en dryyyg vecka, suck!!..bara hålla tummarna för att helgen blir lugn =).. behöver verkligen ta tag i mitt liv o skaffa ett annat jobb!, men man hittar ju inga så man tappar ju lusten att leta..Jäkla Sverige!, tänk om man bara hade kunnat resa iväg o va iväg ett år lr nått, guuud vad skönt det hade varit. Men eftersom ja har en underbar pojkvän så kan jag inte bara resa iväg, får spara ihop till en två veckors resa till mallorca med farmor istället =)...

nej nu ska jag käka o sen hoppa in i duschen..

Puss Ciao!





hööst

Katy Perry- Thinking of you

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0