Regnregnregn..

Ännu en regnig och trist höst dag i Värnamo, när kommer solen fram??. Det kan lika gärna snöa nu så har vi skiten över. Hatar de kalla vintervädret!!! våren och sommaren e dem härligaste årstiderna helt klart. Det enda som e kul på vintern är julafton och nyår och den härliga stämningen, men annars är inte vintern och snön nått att hurra för.

I lördags så var det ju fest hos malin och de var någon enstaka som klädde ut sig, dock inte jag:P, får ta igen de en annan gång. Var en härlig kväll och de va bra ös på banken =).. Tack för en kul kväll allesammans =) <3..

Ullared hade preimär på kanal 5 ida =D, hahaah sjukt kul!! ja har minsann aldrig behövt stå i kö när ja varit där :P, måste haft tur :P..vissa människor var ju lite sjuka, som dem från malmö =O, ja menar vem handlar för 50 000 på ullared =O, så mkt finns de inte så man vill lägga ut så mkt. Sen att hon köpte julklappar o presenter o allt där me, kul för barnen att se dem innan jul osv. jaja vi e alla olika o tur e väl de :P. hahah inspelningen höll ju på när ja va där i somras fast just den dagen så va de inga kameror vad ja kunde se :P, om dem inte va gömda haha.

Nahä kanske ska sova så ja orkar tvätta imorn bitti, göra jeppe sällskap i sängen, han har för övrigt sovit i snart 1,5 timma nu :P..

Gonatt!


Puss Ciao!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0