Fars dag!!

Grattis alla pappor där ute!! men speciellt till min älskade pappa <3, för idag är det er dag!!
Ringde nyss pappa men tror ni han va inne, nej!, så han får minsann ringa mig när han kommer in för ja kmr bara glömma att ringa sen igen, mitt minne e lika me noll tyvärr.

Idag är det den sista stägningen o sen har ja bara 1 kvar nästa måndag o sen e de inga fler denna månaden *lycklig*. Igår måste varit den bästa lördagen på läänge, vi hade inte alls mkt folk och det va så skönt. Dem hade haft kaos i fredags (tur ja slapp den stängningen då jue:P) så vi va förberedda för det värsta, även om de inte blir det så e det ändå bra att va mentalt förbered och de va vi hela kvällen, man bara väntade på bomben som dock aldrig kom :P. Idag kan det dock hända vad som helst för söndagar kan ibland vara dem västa dagarna :/..hahahah va me om en SJUK sak igår me, de kom fram en man som redan hade ätit o frågade; "kan ja få beställa en lite udda sak?", och gissa vad den sjuka saken var?.......................................ett RÅTT fruset kött!!!!, ja ble sjukt chockad men gav han de o sen när ja står och ska plocka in disk så ser ja han ÄTA de!! snacka om att vi ble chockade:P..frågade han sen om de verkligen var bra för magen o så o han svarade bara att han ätit de sen han va liten och att han aldrig mått dåligt av de. Vi e alla olika, VÄLDIGT olika :P... Dock så fick vi tydligen inte sälja de fick vi veta sen, emot max principer lr va de va :P, palla bry sig han visste ju va han gjorde så de kvittar väl.  EN annan SJUK sak som ja fick veta igår e att vi ska ha öppet till kl 4!!!!!! på nyår! :O:O:O, varför??? ja ska då minsann inte jobba iaf, aldrig i livet!!!

Idag kommer jeppe hit igen *super LYCKLIG* <3<3<3, apropå de så ska ja nog ta o göra i ordning min överraskning till han nu :P.

Puss Ciao!



Av någon anledning så hittar jag alltid såna här låtar när ja e ensam hemma här :P, tycker den här e väldigt fin och disney älskare som ja e så e de väl klart att de e soundtrack te tingeling :P (gillar dock inte alla dessa nya dataanimerade filmerna, de va bättre och finare innan när dem va tecknade, de va ju de som va de fina me disney)
Demi Lovato- Gift of a Friend

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0