Vaccineras :S

Oj vad kass ja e på o uppdatera :P, men har varit sjuk i två veckor o sen den här veckan har ja bara inte pallat...

Idag ska jag iaf vaccineras :S:S, e faktiskt lite rädd men känner att ja bara måste göra de. Kommer antagligen ångra mig om ja inte gör de. De man e mest rädd för e allt man hört om de, va en på jobbet som sa att en 15-åring dött av sprutan =S (men de har ja inte sett nånstans så vet inte om de bara e falska rykten), o sen att svinnis e värre nu o att vaccinet inte hjälper längre m.m MEN tror ändå att de bättre o ta den o försöka göra de bästa av situationen, känns som de kvittar vad ja gör i detta läget men bättre o ta de säkra före de osäkra o ta skiten.

Har som sagt varit sjuk i två veckor :S, trodde ja fått svinnis men de visade sig att de va akut bronkit (på svenska luftrörsinflammation :P) så fick gå på pencillin 1 vecka. Va länge sen ja mådde så kasst, feber, kräktes o ont överallt.. Men skönt att va frisk igen o de va skönt att komma tillbaka till jobbet faktiskt =). Ska jobba ända fram till jul nu så åker inte ner te skåne igen fören på julafton :/, lite segt men ändå skönt att tjäna pengar.

En annan hemskt trist sak som hänt är att min cykel blev stulen antingen under dem veckorna ja va sjuk lr i söndags, för i måndags va cykelförrådet i stort sätt tömt, stod två gamla söndriga cyklar samt mitt sönderklippta lås på golvet :O, blev RASANDE o fick halvt springa till jobbet för att inte bli sen.. J*VLA IDIOTER som inte kan lämna nått ifred, inte ens i ett låst förråd får cyklarna stå ifred. De sjuka e att dörren va inte uppbruten så antingen va de nån som bor här o har nykel som gjort de lr så va de nått fån som inte stängt dörren ordentligt!!! blir så arg nu försvinner mina sparpengar mer o mer för först blev ja sjuk o fick köpa medicin o nu måste ja köpa en cykel :@. aaaaaahhhh blir tokig!!!

Jaja nog snackat för mig idag :P, nu ska ja förbereda mig mentalt för sprutan (hatar sprutor :S)o hoppas allt går bra. Tog blodprov för första gången när ja va sjuk o de klara ja så de här borde va lätt som en plätt:P


Puss Ciao!


Kesha- Tic Tock blir såååå sugen på o dansa när ja hör denna :P


Kommentarer
Postat av: Camilla

Om ni har plats i ert förråd så kan du ju ställa cykeln där :) Våra cyklar står utomhus i ett "öppet" förråd och inget har hänt ännu, förutom att de tog mathias cykel en gång men den hade punka så den står utmed garageväggen :P

2009-12-05 @ 14:59:32
URL: http://camillacarlssons.blogg.se/
Postat av: Frida

Ja ska ha den i garaget =), för vi har fullt i vårt förråd :P..dem pissar på cyklarna i vårt öppna förråd, pissat på jeppes :O..

2009-12-05 @ 17:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0